Марија Шерифовић је открила пратиоцима на друштвеним мрежама због чега у својој 39. години носи фиксну протезу.

- Иначе, уместо да скинем горњу фиксну, ја сам јуче вратила поново и доњу. Ја ћу да се убијем, нашалила се Марија, па наставила

- Ако којим случајем било кога интересује, што ја као особа за 39 година носим протезе, то је што сам ја рођена са четири зуба мање по рођењу. Значи доле имам двојку, па тројку, а горе имам кеца па тројку. Значи, горе немам друге двојке, а доле друге јединице, значи четири по рођењу. И опет ми је мала вилица, загрижај није сређен... Значи хорор, пожалила се она.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо,певачица је драстично смршала, а једном приликом је открила да је једна дијета умало коштала здравља.

- Била сам 22 дана на екстремно строгој дијети пре почетка снимања спотова. Дошао је на ред први спот који смо снимали Матија Цвек и ја за нумеру „Пола сунца”, а онда су наши пријатељи послали кетеринг и они имају страшно добре уштипке, рекла је Марија тада у емисији "Блиц дан", па наставила:

- Појела сам један, стигла сам кући, а сутрадан сам снимала спот за песму „Иди док те волим”. Заспала сам негде око 23 сата, а око један иза поноћи су ме пробудили стравични болови у стомаку. Повраћала сам и све што иде уз то, отишла сам у ноћно дежурство, добро сви знамо о чему је реч. А онда сам тек око пола четири задремала. Међутим, током ноћи сам се будила и била сам бледа као крпа. истакла је певачица, која је ипак морала да иде на снимање спота.

БОНУС ВИДЕО: