Глумац Брус Вилис већ две године је у пензији, и бори се са фронтотемпоралном деменцијом, неуобичајен облик деменције који узрокује погоршање понашања, личности и говора.

Од тренутка када је добио ову страшну дијагнозу, Брус Вилис (69) се моментално повукао из јавности, а његова породица редовно обавештава бројне обожавоце широм света о здравственом стању глумца.

Овога пута за Е! Неwс се огласила његова ћерка Талула, која је истакла да је Брус "исти", што је добро у његовој ситуацији.

Фото: Профимедиа

 

 

- Наше посете су препуне љубави и мислим да је то оно што надмашује све, рекла је она. Додала је и да то што могу да буду у непрекидном контакту са Брусом одржава целу породицу.

- Знам да он зна колико га волим. Знам колико ме воли и знам колико воли све нас, рекла је Талула. Иако је Брусово стање било тешко за целу породицу, његова ћерка каже да је то такође створило прилику за више љубави.

Најмлађа заједничка ц́ерка Бруса и Деми Мур је у разговору споменула и своју сестру Румер, која је, како каже, додала "посебно тежиште” породици након што је родила ц́ерку у априлу прошле године.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: