Glumac Brus Vilis već dve godine je u penziji, i bori se sa frontotemporalnom demencijom, neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, ličnosti i govora.

Od trenutka kada je dobio ovu strašnu dijagnozu, Brus Vilis (69) se momentalno povukao iz javnosti, a njegova porodica redovno obaveštava brojne obožavoce širom sveta o zdravstvenom stanju glumca.

Ovoga puta za E! News se oglasila njegova ćerka Talula, koja je istakla da je Brus "isti", što je dobro u njegovoj situaciji.

Foto: Profimedia

 

 

- Naše posete su prepune ljubavi i mislim da je to ono što nadmašuje sve, rekla je ona. Dodala je i da to što mogu da budu u neprekidnom kontaktu sa Brusom održava celu porodicu.

- Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko me voli i znam koliko voli sve nas, rekla je Talula. Iako je Brusovo stanje bilo teško za celu porodicu, njegova ćerka kaže da je to takođe stvorilo priliku za više ljubavi.

Najmlađa zajednička ćerka Brusa i Demi Mur je u razgovoru spomenula i svoju sestru Rumer, koja je, kako kaže, dodala "posebno težište” porodici nakon što je rodila ćerku u aprilu prošle godine.

(Mondo)

BONUS VIDEO: