Наиме, супруг покојне Хрватице подигао је жени надгробни споменик, а онда одлучио да слика на њему буде заједнички тренутак из Макарске - у купаћим костимима.

С обзиром на то да је жена доживела врло лепе године, односно да је умрла у доби од 88 година, Иван, како је име супруга преминуле жене, поставио је фотографију из младости и са летовања, које је засигурно обома много значило.

Ипак, његов потез на друштвеним мрежама није наишао на превелико одушевље, па су корисници друштвене мреже X, некадашњег Твитера, где је фотографија споменика постала вирална, имали веома осуђујуће коментаре за овај потез удовца из Хрватске.

"То је лијепа наша", "Не каже се џабе - само да ми Бог у старости сачува памет", "Исусе, шта су моје очи виделе", "Не, не, опаких глава има под овом небеском капицом", само су неки од негативних коментара испод поста на поменутој друштвеној мрежи.

Ипак, нису сви овакав призор доживели на исти начин. Многи су се разнежили и закључили да је овај господин само желео да заувек овековечи једну од, очигледно, најлепших успомена. Било је и оних твитераша који су навели да и њихове баке и деке имају сличне фотографије на надгробним споменицима.

"Ово је за успомену и дуго сећање", "Вицкаста фамилија, али то је њихова ствар. Ако им је тако лакше и лепше - нека, пустите их", "То је те људе чинило срећнима до краја живота", "Мене је ово расплакало", писали су они који су имали да додају и коју лепу реч на поступак Хрвата.

БОНУС ВИДЕО: