На снимку који је тада био приказан јавности, они су се прво вређали, потом је Тифа ударио Алена у главу и шутнуо, преносе домаћи медији.

 

 

Певач је искрено причао о односу са колегом: 

- То је измишљена прича коју неко потакне. Прво нисам тип који негативно зрачи, не долазим љут на посао. Знаш, имаш оне портире који требају рано на посао. Он псује по кући све што има, јер зна да мора устати у 3 и доћи на посао у 5, зна што га чека. Стражарење на тој порти до поноћи. Ја се тако према послу не односим. Долазим на концерте спреман, одморан, желим забавити људе, да се и ја добро забављам, а не да правим проблеме - започео је Ален за Дневни аваз.

- Могу рећи искрено, моји и Тифини односи су никакви. А и не требају бити, што би морали бити некакви. Боље да су никакви. Дођемо на посао, одрадимо своје и свако својим путем. То је прави професионализам. А ко то не може схватити. Мислиш да се Кеитх Рицхардс и Мицк Јаггер воле? Не воле се никако, али, ето, на бини су стално. И грле се чак. Али се не туку. То је јачина Ролинг Стонеса - закључио је тада.

Фото: АТА имагес

 

 

Ален се огласио после предлога да му се забрани улазак у Хрватску.

Удружење загребачки драговољци бранитељи Вуковара, а након њих и сплитски огранак Домовинског покрета, односно војни ветерани затражили су да се Алену Исламовићу забрани улазак у Хрватску.

Певач је своје мишљење поводом забране јавно исказао:

- Нека се јаве Горану Бреговићу. Ја сам само запослен у Бијелом дугмету - поручио је он.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: