Певачица Марија Микић, имала је жељу да обрадује најверније фанове на Инстаграму где је организовала онлајн такмичење, а главна награда је била луксузно путовање на Миконос.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, убрзо након што се завршило такмчење, популарна певачица се сусрела са оптужбама да је обманула учеснике наградне игре.

- Сви су се равноправно играли. Било је још људи у конкурсу које ја познајем. Ја сам одабрала људе и који и јесу и нису инфлунсери, зато што су се ти људи годинама трудили да буду ту где јесу, и да имају своју базу људи. Такмичило се такође још мојих пријатеља, ал ми се нису свидели њихови клипови (смех). Десило се то да је победио неко кога ја познајем. Ја сам својом вољом дала награду жени, која има 5 деце и због тога сам поносна - започела је Микићева излаганаје, па изненадила:

- На крају су сви и добили награду. Кад је бал, нек је маскенбал. Заиста не трпим неправду, а према мени је испало јако неправедно. Чак сам добила коментар од једне кориснице "Дај им још и џепарац" - рекла је Марија за Курир.

 

Курир