Харис Џиновић и Мелина су званично завршили свој брак након више од две деценије заједничког живота, а развод је изненадио многе, осим њихових блиских познаника. Пар је у јавности важио за идеалан, а Мелина се често хвалила подршком супруга. Ипак, о разводу се није изјашњавала, док је Харис наглашавао да је испуњавао све Мелинине жеље.

Фото: АТА имагес

 

Један детаљ из њиховог брака био је посебно занимљив јавности – Харис није дозвољавао Мелини да мења боју и дужину косе. Модна креаторка се, након развода, преселила на Азурну обалу.

– Мој супруг не дозвољава промену боје, дужине, ничега што се тиче косе. Он каже да ме је такву упознао и да то тако остаје. Моја коса увек мора бити чиста и негована, то ми је важније од одеће – причала је раније Мелина за медије.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Нови партнер

Модна креаторка Мелина Галић, која је недавно завршила више од две деценије дугу везу са певачем Харисом Џиновићем, сада је у центру медијске пажње због свог приватног живота.

Како пишу домаћи медији, Мелина већ нешто више од пола године ужива у романси са две године старијим бизнисменом.

- Мелинин нови партнер осим што је моћан, успешан и богат, важи за најпожељнијег мушкарца откако се појавио на сцени. Његово богатство, моћ и изглед били су довољан разлог да освоји Мелину која је годинама била незадовољна својим браком. Сваки слободан тренутак користе да буду заједно, а он је обасипа скупоценим поклонима и пажњом, па се осећа као заљубљена тинејџерка. С обзиром да је њему посао примаран и да жели да слика која постоји о њему буде неиспрљана, договорили су се да крију да су заједно док год могу. Њихови блиски пријатељи одушевљени су том везом - наводи извор за домаће медије.

Блиц