Весна је отпутовалу у Америку, тачније у Чикаго како би промовисала своја дела.

Елегантна дама није крила одушевљење поводом сусрета са публиком која је смештена на другом континенту и која ју је дочекала срдачно и топло.

 - Имам много емоција према свим људима који су имали храбрости да оду у други град, другу земљу, а камоли на други континент да изграде неки бољи, нови живот - истакла је Дедићева пред одлазак у Америку.

Весна Дедић је поделила снимак који говори више од речи о успеху њене промоције у Чикагу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 - Хвала дивним женама Чикага. Ово је тренутак који никада нећу заборавити. Ви знате колико је био интиман за мене. Видимо се данас у Милвокију - истакла је Весна Дедић након промоције у Чикагу, поделивши видео са публиком.

Дедићева је наставила "пуном снагом" и данас, те се огласила тим поводом на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Синоћ су сви моји пријатељи били у Београду на Бајагином концерту, а ја сам се дружила са својим гледаоцима и читаоцима , бисерима расутим по целом свету. Видимо се и данас од 16 х на Србијади у Милвокију на штанду - истакла је данас позната дама

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Весна Дедић недавно је објавила свој роман "Боли песме крај", који је њено 17. по реду дело.

 - Написала сам 17 романа, један годишње. То јесте производ мог талента и великог рада. Поносна сам што имам 17 бестселера, али ја не знам ништа друго да радим, а волим да радим. Логично је да будем продуктивна - признала је пред одлазак у Америку Дедићева.

БОНУС ВИДЕО: