Vesna je otputovalu u Ameriku, tačnije u Čikago kako bi promovisala svoja dela.

Elegantna dama nije krila oduševljenje povodom susreta sa publikom koja je smeštena na drugom kontinentu i koja ju je dočekala srdačno i toplo.

 - Imam mnogo emocija prema svim ljudima koji su imali hrabrosti da odu u drugi grad, drugu zemlju, a kamoli na drugi kontinent da izgrade neki bolji, novi život - istakla je Dedićeva pred odlazak u Ameriku.

Vesna Dedić je podelila snimak koji govori više od reči o uspehu njene promocije u Čikagu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 - Hvala divnim ženama Čikaga. Ovo je trenutak koji nikada neću zaboraviti. Vi znate koliko je bio intiman za mene. Vidimo se danas u Milvokiju - istakla je Vesna Dedić nakon promocije u Čikagu, podelivši video sa publikom.

Dedićeva je nastavila "punom snagom" i danas, te se oglasila tim povodom na društvenoj mreži Instagram.

- Sinoć su svi moji prijatelji bili u Beogradu na Bajaginom koncertu, a ja sam se družila sa svojim gledaocima i čitaocima , biserima rasutim po celom svetu. Vidimo se i danas od 16 h na Srbijadi u Milvokiju na štandu - istakla je danas poznata dama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna Dedić nedavno je objavila svoj roman "Boli pesme kraj", koji je njeno 17. po redu delo.

 - Napisala sam 17 romana, jedan godišnje. To jeste proizvod mog talenta i velikog rada. Ponosna sam što imam 17 bestselera, ali ja ne znam ništa drugo da radim, a volim da radim. Logično je da budem produktivna - priznala je pred odlazak u Ameriku Dedićeva.

BONUS VIDEO: