Глумачки пар Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић често су на мети критичара и то оних иза тастатуре.

Глумица се недавно суочила са салвом увреда, када је говорила о дојењу.

Глумица је без устручавања, врло отоворено и искрено изнела свој став да би бебе требало дојити, да је своје близнакиње дојила док је имала млека, али и да јој није јасно због чега неке жене одбијају то.

Фото: АТА имагес

 

 

Нкаон Слободе, ни Војин није поштеђен злурадих коментара иза којих се углавном крију лажни профили по друштвеним мрежама.

Наиме, Војин је објавио фотографију са колегама, где сви заједно пецају током слободних дана и баш та сасвим обична фотографија из свакодневног живота, изазвала је општи хаос, због чега је Слобода одмах реаговала са питањем - да ли је ово за пријаву?!

- Глумацки свет, највећа секта о којој се код нас никада не прича. зачарани круг у коме на ФДУ могу да упадну само деца глумаца, кумићи, братанци, сестрићи и остала родбина.

Уништени снови хиљаде деце зарад тога да ваша деца добију оно што ничиме не заслужују. И нико о томе не прича и не пише, то само у овој смрдљивој земљи постоји, и нигде више - стајао је коментар који је видно узнемирио глумицу.

- Ништа површније и лажније давно нисам чула.  Ја верујем да немате паметнија посла, али ја имам паметнија посла. Леп поздрав и желим вам мало лепши живот - написала је Слобода и ставила тачку на целокупну причу.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: