Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković često su na meti kritičara i to onih iza tastature.

Glumica se nedavno suočila sa salvom uvreda, kada je govorila o dojenju.

Glumica je bez ustručavanja, vrlo otovoreno i iskreno iznela svoj stav da bi bebe trebalo dojiti, da je svoje bliznakinje dojila dok je imala mleka, ali i da joj nije jasno zbog čega neke žene odbijaju to.

Foto: ATA images

 

 

Nkaon Slobode, ni Vojin nije pošteđen zluradih komentara iza kojih se uglavnom kriju lažni profili po društvenim mrežama.

Naime, Vojin je objavio fotografiju sa kolegama, gde svi zajedno pecaju tokom slobodnih dana i baš ta sasvim obična fotografija iz svakodnevnog života, izazvala je opšti haos, zbog čega je Sloboda odmah reagovala sa pitanjem - da li je ovo za prijavu?!

- Glumacki svet, najveća sekta o kojoj se kod nas nikada ne priča. začarani krug u kome na FDU mogu da upadnu samo deca glumaca, kumići, bratanci, sestrići i ostala rodbina.

Uništeni snovi hiljade dece zarad toga da vaša deca dobiju ono što ničime ne zaslužuju. I niko o tome ne priča i ne piše, to samo u ovoj smrdljivoj zemlji postoji, i nigde više - stajao je komentar koji je vidno uznemirio glumicu.

- Ništa površnije i lažnije davno nisam čula.  Ja verujem da nemate pametnija posla, ali ja imam pametnija posla. Lep pozdrav i želim vam malo lepši život - napisala je Sloboda i stavila tačku na celokupnu priču.

(Hello)

BONUS VIDEO: