Поводом великог губитка за српски рокенрол, огласио се члан групе "Легенде", Зоран Дашић Даша који је са Бором био у кумовским односима. 

- Пре пола сата су ми јавили тужну вест, чим сам се пробудио. Бора је био велики део мог живота. Нама је 50 година буквално практично живот био испреплетен. Сретали смо се, сарађивали и ако је неко био мој заштитник и анђео чувар, то је био Бора. Кад год сам био у неким кризним ситуацијама, што пословним, што приватним, он се једноставно био појавио - испричао је Даша. 

Фото: Новости

 

- Последњи пут смо се видели пре 2-3 месеца, више смо се чули телефоном, јер је он био у Љубљани. Гледам сад његову последњу поруку која ми је остала од њега, јер сам и ја имао нека здравствена испитивања. Написао ми је: "Чувај се куме!" Он је мени то написао, а и сам је био јако лоше. Знао сам ја да је он већ дуго био поприлично начет, али то је живот. Надао сам се да ће нам бити гост на концерту у Сава Центру у новембру јер је он од првог дана са нама, али ето… - рекао је потресени Даша.

Фото: Милан Маричић/АТА имагес

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: