- Са чудесним Бором сам се познавала пре свега професионално. Компоновао је музику за филм "Условна слобода" Мирослава Живановица у коме сам играла те смо се често дружили на снимању у Белановици где је филм сниман. Продуцент филма био је сјајни глумац Тихомир Арсић који је био велики Борин пријатељ.

Фото: Новости

 

 

- Бориним одласком они су и сада негде заједно у неком стваралачком заносу с обзиром да нас је и Тихомир ненадано напустио пре неколико година. Бору ћу памтит поред свег његовог величанственог музичког стваралаштва и по једној свешчици коју је увек са собом носио и у којој је бележио стихове или мисли својих тренутних инспирација. Умео је и да их излаже и радо их је говорио пред онима са којима је седео на дружењима где год да се налазио. Очи његове увек су гореле јер му је душа била живо радознала.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Са мојим оцем Горданом сарађивао је на мјузиклу “Лутка са насловне стране” у Позоришту на Теразијама за који је Гордан писао драмски текст. Бора је дуги низ година пријатељевао и са једним од мојих ујака Чедом Чукићем. Били су обојица интелигентни, бескрајно духовити и храбри. Са Бором одлази још један свет људи уз које смо се сви осећали сигурни јер су били увек ту да гласно укажу на аномалије друштва, свакојаке неправде и грешке. Мир његовој души - наводи Ивана Михић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: