Биља је поделила свој последњи поздрав рођаку на Инстаграм профилу уз заједничку фотографију: 

- Тужна вест ме је затекла на путу кроз Македонију... Ових дана имала сам наду да ће се можда десити чудо, како си ми у последњој поруци написао. Наш Милиса, како смо га сви у Сунцокрету звали, међу звездама је... То је она најсјајнија…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Биографија Боре Чорбе

Борисав Бора Ђорђевић, познат и као Бора Чорба (Чачак, 1. новембар 1952) био је српски рок музичар и песник.

Ђорђевић је био главни вокал и текстописац рок групе Рибља чорба од њеног оснивања 1978. године. Пре тога је био члан музичких група Сунцокрет и Рани мраз.

Био је члан бројних чачанских и београдских поп и рок група током 1970-их као што су Заједно, Сунцокрет и Рани мраз (са Ђорђем Балашевићем).

Фото: Новости

 

У Београду је уписао београдску гимназију, потом и Правни факултет. Након две године је схватио да та професија није за њега, па је покушао да упише Факултет драмских уметности у Београду. Пошто није примљен на глуму, уписао је позоришну организацију на ФДУ. Од тада је апсолвент.

Бора Ђорђевић умро је у Словенији у 72. години. Званична страница групе "Рибља чорба" објавила је вест о његовој смрти.

- Поштовани пријатељи, са тугом и жалошћу обавештавамо вас да нас је напустио наш пријатељ и брат, Борисав Бора Ђорђевић. Почивај у миру драги наш Боки. Борисав Бора Ђорђевић. 01.11.1952- 04.09.2024 - пише у објави.

БОНУС ВИДЕО: