Глумица Катарина Жутић, ћерка Светлане Бојковић и Милоша Жутића, открила је једном приликом да јој је било веома тешко да се истакне у јавном свету и достигне успех познатих родитеља.

Због овога је, како каже, била приморана да наплаћује интервјуе.

- Ја стојим иза тога да наплаћујем интервјуе. Зашто сам почела да наплаћујем интервјуе? Зато што сам била у незахвалном положају, ћерка сам људи који су већ етаблирани. Поготову мама је ултра популарна и неминовно сам била у њеној сенци. Питања новинара су била везана искључиво за то колико мене мама учи, а колико мало учи, а колико ја њу, а како је бити дете познатих родитеља, открила је Катарина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам схватила после десет година бављења овим послом да никада нећу успети да се извучем из тога. Онда сам почела да наплаћујем интервјуе, односно да престанем да их дајем. Нико никада није имао никакву другу идеју о томе шта би могао да ме пита. Медији ме не воле, али то је мање битно. Ја имам велику срећу што могу да радим посао који волим и што од тога како-тако ипак могу да преживим, открила је својевремно Катарина за "Нишки портал".

БОНУС ВИДЕО: