Пар је ушао у ријалити "Задруга Елита 8" како би скупили новац за сурогат мајчинство пошто желе да се остваре као родитељи. Проговорили су о свом односу и како су се упознали: 

- Да ли си се заљубио у Ану док је била покојни Гиба или после? - упитао је Милан Милошевић.

- Није она била Гиба, она је била Мика. Нисам ни знао да је то све урадила, нисам пратио ријалитије, нисам имао времена. Живео сам у Србији...Радио сам механику и возио сам камион и када имам времена - рекао је Стефан. 

- Кад си ти њу упознао? - питао је водитељ. 

- Упознао сам је прошле године, 24. децембра, упознали смо се преко Инстаграма, ја сам јој послао гласовну поруку и од тада смо наставили контакт. Рекао сам јој: "Ћао, ја сам Стефан, да ли си за озбиљну везу?" - испричао је задругар.

Ана је додала да јој се садашњи партнер допао на први поглед: 

- Прво сам ти послала захтев да видим ко је. Ја обично не шаљем захтев, фрајери мени шаљу захтеве. Видела сам слике да није ружан, рекла сам му да не могу ништа да му кажем, да желим видео позив - објаснила је она.

- Од тог видео позива смо наставили комуникацију. Ја сам из Турске дошао за Прокупље. Она је дошла код мене и како сам сео у ауто, ми смо се пољубили. Прво сам је пољубио у образ и одмах у уста - рекао је Корда.

Ана је открила да она и Ивана нису биле интимне са мушкарцима пре операције: 

- Ја сам рекла: "Чекај, стани, ја тебе не познајем". Народ је мислио да сам ја геј, али нисам била. Ми нисмо имале сексуалне односе док се нисмо оперисале - рекла је Ана.

- Је л' истина да су вас родитељи звали и пре операције Ана и Ивана? - питао је водитељ.

- Да. Ми смо одувек хтеле тако да се зовемо. У Немачкој сам се шминкала преко дана док нисам кренула тај процес са хормонском терапијом. Радила сам приватно као фризерка, мама и тата помагали око тога - одговорила је.

- Она је рекла да је она њему прва особа која је мењала пол - рекао је Милан.

- Ја сам имао девојке пре и никада нисам имао девојке које су мењале пол - рекао је Стефан.

- Ја сам од њега то крила, била сам свесна да ће да сазна кад-тад, па сам дала времена. Пустила сам да он мене заволи и онда сам му рекла. Нисам му ја рекла, дошао је код мене за Нову годину и ми смо се сликали испред огледала и он је то ставио на мреже и један његов друг му се јавио и питао га ко ти је ова, он је рекао да му је девојка, он је рекао: "Је л' ти знаш да ти је девојка променила пол?" - присетила се задругарка.

- Ја сам се за два минута спаковао и отишао главом без обзира тада... Ја сам био црвен - рекао је Стефан.

- Мени куца брат на врата и каже: "Што си истерала дечка, ено га на станици са кофером?", ја видим нема ствари. Ја га зовем, он мени прекида, ја поново, он прекида. Он мени каже: "Ја сам у Прокупљу, ако хоћеш, дођи да причамо". Брат ме је возио, ми се видимо и он ме је питао шта сам га слагала - рекла је Ана.

- Јесте, плакала је, требала је да ми каже шта је урадила, није проблем - рекао је Стефан.

- Када ми је рекао: "Ти си променила пол" ја сам пропала у земљу, па сам признала да јесам. Он ми је рекао да ће се јавити сутра, рекла сам ако хоће с нама кући, хајде и он оде...На пола пута, он мени шаље поруке: "Је л' си стигла кући? Када дођеш јави ми се", када сам стигла кући нисам се јавила...Он је мени рекао да је испричао својој тетки, мени није било свеједно. До ујутру смо причали, ја сам плакала, није ми било свеједно. Он је мени сутра рекао да долази по мене - причала је Ана.

- Може да остане трудна, она има и материцу и јајнике - рекао је водитељ.

- Када сам дошао кући, ја сам јој рекао да сам се вратио, али сам јој рекао да ме пусти да се навикнем два, три дана. Мојима у почетку није било свеједно, али сам им рекао да ја имам 30 година и да ја могу да радим са својим животом шта хоћу и то је то - рекао је Стефан.

- Ви се не пазите и рекли сте да ћу ја радити тест за трудноћу - рекао је Милан.

БОНУС ВИДЕО: