Интервју Анице Лазић изазвао буру коментара јер је први пут говорила о вези са 39 година старијим глумцем Лазаром Ристовским.

Њихова љубав није наишла на одобравање, пре свега због велике разлике у годинама, али и чињенице да је Лазар оставио супругу Даницу након 42 године брака.

Он је демантовао да је његова нова изабраница узрок развода, али многи и даље сумњају у то. Лазар Ристовски не хаје за те приче, с новом изабраницом отпочео је заједнички живот, а продао је и кућу у Земуну.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Аница је о њиховој љубави говорила први пут и признала да јој је било тешко да поднесе толику количину медијског притиска.

- Да признам да ми је прва два или три дана био изазов да поднесем толику количину притиска. Сада већ и не гледам, да будем искрена, јер некако се највише пише о разлици у годинама, а Лазар и ја то и не осећамо. Има један моменат када се осети разлика у годинама, а то је када једемо палачинке, ја једем са кремом, а он за џемом и орасима. Тада осетимо, и то је то.

Очигледно је то нешто што је тако и мени је жао што се жене данас кад напуне четрдесет година већ називају бабама и као да је старење и имати неке одређене године данас срамота. Волела бих да будем баба једног дана и мени је то циљ.

Увек сам била окружена старијима од себе и таква сам од када сам се родила, све моје другарице су старије од мене. Да ли је то зрелост, не знам, али просто ми је такав хороскоп, бог ми је тако дао. Што се нас двоје тиче, та разлика у годинама је код нас најмање важна, а у медијима је најважнија - искрена је Аница Лазић која истиче да је са синовима Лазара Ристовког у добром односима.

Да ли вас Лазар критикује у нечему, сем када је реч о глуми?

- Критикује ме, он је перфекциониста и да није тако не би ни направио човек шта је направио у животу, али сам научила негде с њим и то су тренуци када му кажем: "Али, чекај, ја сад имам неке те године када си ти грешио, пусти мене да своје погрешим и урадим" и он на то одговори: "Важи". Брзо ми то решимо.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: