Ана је на свом Инстаграм профилу истакла да јој је жао што се између њих покварило пријатељство и да разлог није трећа особа,  објавила је на свом Инстаграм профилу.

Наводно, раскид је био буран, а Ана се вратила у девојачки стан. Комшије су откриле да је виђају: 

- Да, опет је виђамо. Ту се паркира директ испред улаза да не мора много да пешачи. Ауто јој је увек пола на путу, а пола на тротоару, а проблем је што има џипа и она не изађе тако брзо из аута. Кад се паркира или кад изађе из куће она углавном касни, а знате да воли да буде цакум - пакум па се спрема у колима, шминка и пресвлачи, па испробава неке њене наочаре и оне шешире да јој прекрију пола главе. Ма, више је виђам у колима него у згради - открила је Анина комшиница, а комшија је истакао да је више виђао Ралета: 

- Он је увек чекао, а она је каснила па су се довикивали, али занимљиву си били, некако увек насмејани. Ана је била срећна, не знам што је то све пукло. Ма, помириће се они. Увек је излазила дотерана сама или са ћерком, док их је Рале чекао.

Једна тинејџерка изјавила је да обожава Ану и њену музику: 

- Ми живимо ту у близини, а овде су ми пријатељи и кад год прођем поред Аниног улаза чујем музику. Можда старијим људима у згради смета њена галама и музика, али мене баш брига нека се она дере, волим њене песме - док је старија госпођа кратко нервозно прокоментарисала.

 

 

- Ако је тишина онда није ту, ако је гласно, она је ту. Воли та музику, али онда нека се врати наступима, а не нема да пева у згради.

Један господин је Ану и Ралета често виђао заједно: 

- Ана је била лепршава, он са осмехом уз њу. Не знам шта се дешавало, све је могуће од Ане, али и од Ралета. У љубави су људи на све спремни - рекао је он и није потом сакрио одушевљење када је почео да говори каква је Ана као мајка:

- Е јесте мала исти Раста па су њих две као другарице. Ана вуче играчкице, бицикло све за њом. Увек кад је вода ка колима држи је за руку, нешто јој прича никад не ћути. Ја могу да потпишем да тој жени и кад није дан, она кад види Тару, осмех јој се врати на лице - закључује он. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: