Глумац Бранко Јанковић, који често прича о животу на селу, годинама је посвећен сопственом бизнису - производњи сира, млека и сурутке.

Бранко се својевремено преселио у село Гуњаци, код Осечине, где има фарму са великим бројем коза.

- Треба се вратити коренима. Србија је прелепа, треба бити захвалан - рекао је он на почетку разговора, па проговорио о приватним бизнисима.

Foto:Printskrin YouTube/Ata images

 

 

- У селу имам пет кућица, воденицу, има биоскоп чак, на лицу места се спрема храна на ватри, људи резервишу цело село, право повезивање са природом. То је носталгичност једна, направио сам да ту има секире, дрва, да спавате у хладној соби, чисто, уредно све, са доживљајем села - навео је Бранко Јанковић.

- Други бизнис иде сјајно, отворили смо гастор бар овде на пијаци у Београду, ту смо ближи купцима. Желим да кроз мој пример људи виде да је могуће да мало предузеће, један предузетник, да сам успе - истакао је он, а све детаље потражите у видеу на почетку текста.

Foto:Printskrin YouTube/Ata images

 

 

"Близу 100 тона млека прерадимо"

Глумац, иначе, у селу живи са супругом Наташом, ћерком Ковиљком и сином Вукадином, а у Београд одлази кад год има пословне обавезе.

- Припремам се за почетак сезоне муже коза. Тренутно је јарење у току. Ове године смо близу сто тона млека прерадили. Имамо око 800 грла на млекари. Гурам и радим. Ускоро покрећемо нови сегмент, то је козја козметика. Козје млеко је невероватно за регенерацију коже, влажност - казао је својевремено Бранко, ког смо гледали у "Недељи", "Томи", "Кожи" и "Беси".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: