Победница "Звезда Гранда" Џејла Рамовић открила је детаље из свог емотивног живота, па је било неизбежно и да се дотакне Марије Шерифовић са којом је повезивана у медијима.

- Повезивали су ме досад са било ким, са ким год ме виде. То је донекле и смешно, није битно ко, шта... На емотивном плану нема ништа и даље, то је то, нестабилно - рекла је она.

- Шта би требало да има идеални мушкарац? Ух, то је за мене врло тешко питање, никад не знам да дам тачан одговор. Сви моји претходни момци су били потпуно различити. Тражим поштовање и разумевање. Моје везе су увек биле тајне - истакла је Џејла за телевизију "Е".

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

 

Припадници седме силе су је упитали у каквом је односу са певачицом Маријом Шерифовић, са којом је својевремено сарађивала и путовала,а онда је дала бруталан одговор.

- У каквим сам односима са Маријом? Само сам вас чекала... (смех) Хајде питајте њу некад. Зашто ме не питате за било кога другог? - рекла је Џејла, па прокоментарисала Маријину блиску пријатељицу и колегиницу Јовану Пајић и њен хит "Лудило моје".

- Све најбоље мислим о њој. Та песма је свима обележила лето - додала је Рамовићева.

БОНУС ВИДЕО: