Њен син Ђурађ наводно је био жртва насиља на снимању серије. Водитељкин наследник био је део пројекта у којем су у снимање укључена деца. Његови вршњаци су га тада, како водитељка тврди, ударали, исмевали и чупали.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Након Маријиних навода, огласили и из продукцијске куће "Монада", те изнели, између осталог да су утврдили да наводи Вељковићеве нису истинити. Њихово саопштење преносимо у целости:

- Првенствено, подржавамо свако интересовање медија за тему заштите деце и проблематику вршњачког насиља, која је изузетно важна и захтева одговоран приступ. Међутим, сматрамо да је кључно истакнути да наводи изнети у објави госпође Марије Вељковић нису истинити.

Након навода продукције огласила се Марија Вељковић на новонасталу ситуацију.

 

 

- Стојим иза свега што сам рекла, моје дете је доживело физичко насиље и продукција га је због тога искључила са пројекта. Е сад, постоји ту и друго питање, какви су ти уговори? Ја се искрено надам да ће ускоро постојати удружење које ће бранити право и деце глумаца, а не само продукција. Ти ако си учесник на снимању теби не сме да падне длака са главе, а поготово ако је дете у питању. За то све је одговорна продукција и немам шта да коментаришем то што су они навели - рекла је Марија за 24седам.

БОНУС ВИДЕО: