Драганин син је у вези са атрактивном плавушом Мелани Димитријевић. Пар је на Инстаграму поделио објаву која је о њиховој вези рекла више него они сами.

Мелани је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију са обележавања њихове љубави. Маркова рука на њеној бутини потврдила је шушкања. Уз букет цвећа и чоколадну торту прославили су "три месеца најискреније љубави".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/melanixdimitrijevic

 

Мелани је своју срећу поделила са пратиоцима на Инстаграму, где је уз фотографије написала: "Три месеца најискреније љубави".

Драгана Мирковић је недавно открила како је дошло до тога да ступи у брак са Тонијем Бијелићем:

- Остала сам при свом васпитању, моји родитељи су такви да никада нису гледали ни веру ни нацију. Мени је било потребно само да имам нормалног човека поред себе и да оснујем породицу. То је све што сам тражила. Ја сам дошла овде видела леп момак, вози леп ауто, као уосталом и сви овде. Није имао стан, ја сам рекла: "Нема везе, зарадићемо стан", много сам радила и то сви знају. Могла сам да се удам за неког богаташа и да не радим ништа, али мене то није привлачило. Била сам "локомотива", али је битно и да неко уме да вас прати и Тони је то умео. Заједно смо много тога направили, то је чињеница, али много сам и ризиковала - рекла је певачица за 24сата.хр.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/melanixdimitrijevic

 

 

БОНУС ВИДЕО: