Draganin sin je u vezi sa atraktivnom plavušom Melani Dimitrijević. Par je na Instagramu podelio objavu koja je o njihovoj vezi rekla više nego oni sami.

Melani je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa obeležavanja njihove ljubavi. Markova ruka na njenoj butini potvrdila je šuškanja. Uz buket cveća i čokoladnu tortu proslavili su "tri meseca najiskrenije ljubavi".

Foto: Printskrin/Instagram/melanixdimitrijevic

 

Melani je svoju sreću podelila sa pratiocima na Instagramu, gde je uz fotografije napisala: "Tri meseca najiskrenije ljubavi".

Dragana Mirković je nedavno otkrila kako je došlo do toga da stupi u brak sa Tonijem Bijelićem:

- Ostala sam pri svom vaspitanju, moji roditelji su takvi da nikada nisu gledali ni veru ni naciju. Meni je bilo potrebno samo da imam normalnog čoveka pored sebe i da osnujem porodicu. To je sve što sam tražila. Ja sam došla ovde videla lep momak, vozi lep auto, kao uostalom i svi ovde. Nije imao stan, ja sam rekla: "Nema veze, zaradićemo stan", mnogo sam radila i to svi znaju. Mogla sam da se udam za nekog bogataša i da ne radim ništa, ali mene to nije privlačilo. Bila sam "lokomotiva", ali je bitno i da neko ume da vas prati i Toni je to umeo. Zajedno smo mnogo toga napravili, to je činjenica, ali mnogo sam i rizikovala - rekla je pevačica za 24sata.hr.

Foto: Printskrin/Instagram/melanixdimitrijevic

 

 

BONUS VIDEO: