Глумац Моамер Касумовић осуђен је на годину дана затвора због кривичног дела блудничење над малолетником потврђено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

- На основу евиденција Тужилаштва КС информишемо вас да се против наведене особе водио поступак због кривичног дела блудне радње који је правоснажно окончан пред Општинским судом у Сарајеву. Проглашен је кривим и осуђен на казну затвора у трајању од једне године - речено је за из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Фото: АТА имагес/З. Милутиновић

 

 

Како је објавио Рапорт, све се сазнало 16. септембра након представе Београдског народног позоришта "Тихо, тише", која је изведена у склопу 6. Сарајево Феста у Народном позоришту Сарајево. Представа говори о вршњачком насиљу и тада су уприличени разговори са публиком.

Како се наводи, тада се обратио младић из публике који је рекао да је био жртва педофилије када је имао 14 година, а да је починилац познати глумац. На питање о коме се ради, младић је рекао – Моамер Касумовић (43). Младић је у својој потресној исповести у Народном позоришту казао да је цео случај имао и судски епилог и да за то постоји судска пресуда.

Фото: АТА имагес/З. Милутиновић

 

 

Касумовић је познати глумац који је глумио у бројним представама и ТВ серијама, а широј регионалној публици познат је по својој улози Дамира Фазлиновића у хит серији "Луд, збуњен, нормалан".

БОНУС ВИДЕО: