Певач који је током свог ходочашћа дугог 1.150 километара од Београда до манастира Светог Нектарија Егинског у Грчкој овог лета прикупио значајна средства за опремање болница у којима се лече деца оболела од малигних болести, захвалио се на части која му је указна. 

- Ваше Високопреосвештенство, дубоко сам Вам захвалан на гостопримству и овој части али такође имам велику одговорност да овај Божији дар очувам у вери и побожности док сам жив! - написао је Роквић на Инстаграму и додао:

- Орден посвећујем свим породицама овога света које чувају свој идентитет, породицама које опстају у изазовним временима, породицама које негују традицију, дух и веру! Без јаке породице нема ни снажног друштва - закључио је Никола.

Приликом посете Нишу Никола и Бојана у име њихове Фондације "Породица" донирали су Клиници за педијатрију Универзитетског клиничког центра у Нишу најсавременији ултразвучни апарат вредан 10,6 милиона динара. Донација је намењена првенствено за прегледе малишана оболелелих од малигних болести, али користиће се за прегледе и друге деце која се лече на Клиници за педијатрију УКЦ Ниш. 

БОНУС ВИДЕО:

(Информер)