Шта спавање на леђима говори о вашој личности?

Ако сте навикли да спавате на леђима, вероватно сте прилично фокусирана, тиха и јака особа. Избегавате сукобе и гужву. Радије би рекли истину него 100 лажи. Волите структуру и ред. Такође сте склони да имате висока очекивања, како од себе тако и од других. Такође сте склони да своје мисли држите за себе и ретко ћете се наћи да пребрзо реагујете на било коју ситуацију. Ви сте веома оптимистична особа. Имате жељу да живите свој живот пуним плућима. Такође волите да будете у центру пажње. Можете имати посебно јаку личност и тврдоглави сте у постизању својих циљева у животу.

Фото: Профимедиа

 

Не волите да оговарате или да се дружите са људима који не испуњавају стандарде које сте себи поставили. Склони сте да дајете предност времену за саморазвој и ментално здравље. Тражите искуства и желите да вам живот буде пун прича.

Ако спавате у положају фетуса

Ако спавате склупчани као беба, ваша личност је "тврда". Барем споља, пошто сте вероватно у основи осетљива и стидљива особа. Можда сте прилично интровертирани и тражите заштиту и разумевање оних око себе. Можете уживати у креативним активностима као што су писање, сликање, плес, певање, ствари које вам омогућавају да изразите себе и своје скривене жеље. Спавање у положају фетуса такође вам помаже да се одвојите од свих проблема са којима се можда суочавате у животу.

Осећате се угодније и сигурније у својој породици или са људима који су вам врло блиски и у које имате поверења. Можда се нећете осећати пријатно у маси људи и осећате се нервозно због говора пред публиком. Ранија истраживања описали су положај фетуса као популарнији код људи који доживљавају стрес или емоционалне успоне и падове. Такође је описано да су људи који спавају у феталном положају обично затворени за нова искуства. Могу се плашити да ће бити напуштени или изостављени.

Фото: Профимедиа

 

Шта спавање на стомаку говори о вашој личности?

Ако спавате на стомаку, ви сте забавна, разиграна, отворена особа. Увек сте отворени, али понекад можете испасти помало груби. Апсолутно вам је јасно шта желите од живота. Начин на који се крећете кроз живот показује ваш слободан дух. Међутим, можете се осећати нервозно или узнемирено, јер волите да имате потпуну контролу над свим стварима. Можда ће вам такође бити тешко да конструктивно подносите критику.

Такође сте особа јаке воље, авантуристички расположена, не плашите се ризика и генерално сте изузетно оптимистична особа. Увек волите да видите светлу страну сваке невоље. Стручњаци истичу и да људи који спавају на стомаку могу бити и импулсивни, несигурни или немају самопоуздања. Међутим, они су добри у скривању негативних осећања.

БОНУС ВИДЕО:

(Прва)