Њихов чин освете био је мотивисан чињеницом да је њихов отац, Џоф Браун (61), деценију раније с том женом преварио њихову мајку Сару, с којом је и данас у браку.

Елеонор (24) суочава се са затворском казном након што је на суду признала да је објавила приватне фотографије без пристанка, док је њена старија сестра Софи (27), која је радила као полицајка, дала оставку након што су њихове акције откривене, а касније јој је, како јавља Дејли мејл, забрањен повратак у полицију због "грубог недоличног понашања".

Инцидент је кулминирао када су сестре објавиле голишаве фотографије љубавнице на ескорт web-страници, додајући број њеног супруга како би он био бомбардован позивима. Тај потез узроковао је озбиљне личне и професионалне проблеме жртви и њеној породици. Супруг жене изјавио је на суду како разуме фрустрацију сестара, али није могао да схвати зашто су имале потребу да униште његов посао.

На суђењу је откривено да је мотив освете био дугогодишњи бес према љубавници њиховог оца, а сестре су током 2022. године заједно планирале овај чин. Афера је, иначе, откривена 2015. када је Сара Браун открила интимне фотографије и видеозаписе које је жена поделила са својим љубавником током њихове везе, преноси Вечерњи лист.

Фото: Друштвене мреже

Елеонор и Софи Браун са мајком Саром

Софи је подстицала Елеонор на објављивање фотографија, иако није директно учествовала у постављању садржаја на ескорт страницу.

Њихове комуникације су показале да су изворно намеравале да поставе оглас на познати сајт за огласе, где су намеравале да објављиве ​​голе фотографије и рекламирају сексуалне услуге за 5 фунти, али на крају су се одлучиле за ескорт страницу. 

Фото: Shutterstock

 

Сестре су се чак јављале и ћерки пара - која није знала ништа о мајчиној невери.

- Побринућу се да твоја мама никад не заборави што је учинила нашој породици - писале су јој.

Млађа Елеонор је признала кривицу непосредно пре сведочења у своју одбрану, а судија је нагласио да је њена затворска казна готово неизбежна. Софи Браун, која је дала оставку у полицији пре дисциплинског саслушања, такође је проглашена кривом за учествовање у освети. Комисија за прекршаје пресудила је да би она била отпуштена из полиције да сама није дала отказ.

БОНУС ВИДЕО: