Трач да новинари Рушка Јакић и Вања Булић имају ванбрачно дете годинама је била једна од пикантерија које су интригирале јавност, а сада је водитељ Огњен Амиџић пробудио духове из прошлости и упитао их - шта је права истина. 

- Вања, да ли је истина да ти и Рушка имате ванбрачно дете? - упитао је Амиџић, а Рушка је одмах објаснила како је покренута лажна "бува" о ванбрачном детету. "Кривац" је управо један од двоје главних ликова те измишљене приче.

Фото: АТА имагес

 

 

- Он гостује у некој емисији и "открије" да ми имамо ванбрачно дете. Ја позовем његову жену и питам да ли је нормалан овај твој муж? Он ме зове и каже ово је освета - започела је Рушка и наставила:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Био ми је гост на "Пинку" у емисији, имао је неке ципеле на којима се на ђону видела цена - пише 500 динара. Значи, он је дошао право од обућара, ја скинем цену и пред њим покажем у камеру. Њега било срамота и каже ми: "Добро, добро, али за ово ћу ти се осветити" - испричала је Рушка.

Фото: В. Данилов

 

 

Вања је истакнути новинар који је саградио успешну каријеру, са само један од тројице синова је кренуо његовим стопама.

Реч је о Душану Булићу, који је објавио први роман, док су друга два Вањина сина кренула потпуно другачијим путем.

Вања је у браку пет деценија са супругом Слађом која је његова велика подршка. Из велике љубави добили су три сина, Огњена, Душана и Ивана. Међутим, Вања жали што никада није добио ћерку.

 

- Жена и ја смо желели још деце. Имали смо договор да ћемо имати троје, сваке четири године по једно. Друго по реду дете жена је изгубила у четвртом месецу трудноће. Било је страшно, једва је остала жива. Четири године није могла да остане у другом стању, да бисмо после добили близанце. На исти дан кад смо изгубили дете, добили смо близанце. Иако не верујем у такве ствари, то је било чудо - рекао је за "Глориу".

БОНУС ВИДЕО: