Снежани су јако тешко падала питања о деци, поготово јер је имала проблема са зачећем детета. 

Пре десет година је изгубила сина. Беба је имала срчаних проблема, а недељу дана после рођења је преминуо. Глумица је једном приликом сакупила снагу и проговорила о губитку. 

 

 

 - Искусила сам како је бити мајка, и мада је трајало кратко, било ми је драго што сам видела и осетила сина. После тога нам је требало три године да ожиљци зацеле, да се одморимо и кренемо у нову борбу, јер је вантелесна оплодња велика ментална и физичка борба. Ко то није прошао, не зна о чему говорим, а нажалост у последње време велики број парова има проблем са зачећем - говорила је Нешковићева, затим је додала:

- Највише боли кад те неко пита: "Колико сте у браку, кад ће деца?", док се ти упорно бориш да добијеш дете. Не знаш где те више боли и много ти је тешко да одговараш на таква питања. Трудила сам се да дајем одговоре тако да људима не буде непријатно, а кад су баш инсистирали, рекла бих да сам била мајка седам дана, па би, у неприлици, одмах прекинули разговор на ту тему - , причала је храбра глумица. Четири године након овог немилог догађаја који их је задесио Снежана и њен супруг Предраг Нешковић добили су ћеркицу Јулијану, а после и сина Виктора.

На срећу, Снежана је после добила ћерку Јулијану: 

- Била сам неспокојна све док се Јулија није родила, иако је трудноћа била веома уредна, без икаквих проблема и компликација. Породила сам се царским резом и нисам реаговала онако како сам очекивала. Мислила сам да ће бити суза радосница, да ће ме преплавити емоције чим видим бебу, али била сам шокирана свиме што се догађало и са мном и са њом одмах после порођаја, па нисам стигла ни да се обрадујем - испричала је својевремено глумица за "Глорију."

 

 

БОНУС ВИДЕО: