Многи су били сломљени од бола, а међу њима су највише били Арканови чланови породице. 

Покојни певач Зоран Калезић је испричао како је изгледала ноћ на Дедињу када су се среле тадашња супруга Светлана Цеца Ражнатовић и бивша супруга Наталија. 

- Кад је Аркан убијен, Наталија (Арканова прва супруга), њихова деца, моја супруга Вера и ја смо из наше кући отишли у Жељков дом. Моја мајка је изгубила два сина, два моја брата. Знам колико је то тешко. Сећам се суза Арканове мајке Славке - причао је Калезић, па наставио:

Фото: Архива Вечерње новости

 

- Кад сам ушао у Арканову кућу, његова мајка је плакала. Пришао сам јој и пољубио је. И сад, увек се код нас дешава да неко буде уз Цецу, а неко уз Наталију. То су неке наше балканске приче које нису потребне у тим тренуцима. Наталија је била отмена кад је рекла: "Немојте ми причати ништа о томе, од мене му све просто, он је волео ову жену (Цецу)." Ето, то може само једна часна жена каква је била Наталија да каже у тренутку када мртвог оца њене деце... - испричао је једном приликом Калезић.

Подсећања ради, Жељко Ражнатовић убијен је 15. јануара 2000. године у хотелу Интерконтинентал, нешто после 17 часова. Сахрањен је 20. јануара на Новом гробљу.

Фото: Н. Параушић

 

Зоранов син Филип и Арканов син Војин су кумови. Војин је крстио Филипово дете и обојица су своје породично гнездо свили у Америци. Филип је основао своју породицу у Чикагу, док је Војин у Лос Анђелесу где живи и ради.

Да је пријатељство било веома јако, сведочи и то да је Зоранова прва жена Вера била изузетно добра пријатељица са Аркановом бившом женом Наталијом, са којом је имао четворо деце.

- Моја покојна супруга је била пријатељица са Аркановом првом женом Наталијом које се он бојао више него од све полиције овога света. Бојао се више Наталије него било чега другог. Сећам се коцка и губи 100-200 хиљада марака. Жељко прекине да игра да би отишао да окупа Воју и Николу и да их стави у кревет и онда се врати да коцка. Сад видите ви шта је жена - причао је тада Калезић у интервјуу за београдске медије.

Фото: Алекса Станковић

 

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: