Најпознатија астролошкиња, Тамара Глоба, упозорава на ствари које никако не треба радити током помрачења Месеца, јер наше акције могу имати значајне последице.

Према њеним речима, у другој половини месеца кључно је одржати самоконтролу, што ће помоћи да се заштитимо од негативног утицаја Месеца.

- У септембру нас очекује важно астрономско догађање које утиче на наше ментално стање и здравље - делимично помрачење Месеца. Тамара саветује да у овом периоду обратимо пажњу на дешавања око нас. Многи ће доживети емоционални успон, задесиће их срећа или, напротив, осећај узнемирености и потребу за разјашњавањем односа.

Фото: Профимедиа

 

 

- За многе, ово може бити интроспективно време, праћено недостатком концентрације и равнотеже. У неким случајевима, може доћи до погоршања менталних стања, додаје она.

- Ипак, помрачење не утиче негативно на све. Овај период може убрзати процесе који би иначе трајали дуже. „На површину излазе скривени аспекти, од хроничних болести до природних сила које делују у различитим елементима. Човек често не препознаје те појаве и иде против своје интуиције чиме га издаје срећа, објашњава Глоба.

Она истиче да, иако су ове појаве природне, човек поседује свест и способност да преузме одговорност за своје поступке. Снага људске свести може превазићи подсвесне реакције током помрачења, помажући нам да се одупремо страховима и хистерији.

Фото: Профимедиа

 

 

- Будите заштитници не само себи, већ и свему што нас окружује, јер смо одговорни за живот на Земљи, поручује она.

- Да бисте постигли боље стање концентрације, можете испробати једноставне технике, попут туширања, које ће вас опустити и припремити за изазове. Такође, пред крај септембра избегавајте тешку храну и алкохол, јер то може помоћи у избегавању самоуништења.

- Не улазите у конфликте с најмилијима - чувајте једни друге. Будите љубазни и цените сваки тренутак, јер сваки дан доноси најдрагоценије - време, саветује Тамара како се постиже срећа.

У својој септембарској прогнози, астролошкиња наглашава да долази време доношења важних одлука, посебно обратите пажњу током јесење равнодневнице.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: