Глумица Соња Колачарић гостовала је у шеснаестој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости и тада открила бројне непознате и занимљиве детаље са снимања, а такође ке гпвпрола и о сарадњи и пријатељству са колегама, одрастању и интими.

Соња се у подкасту подсетила и снимања интимних сцена са глумцем Гораном Богданом у серији "Мочавара", па је том приликом истакла и да никада не би снимала сцене у којима је потпуно нага.

- Ја могу да се опустим скроз, мени је то саставни део посла, ми смо се на факултету стално љубакали, а и однос глумца према телу је мало другачији. Једино не волим да се скидам гола. Имам став да је моје тело мој храм, а не хотел - није за свакога. Нисам то доживљавала као саставни део посла и нисам то никада волела, започела је причу Соња.

Фото: В. Данилов

 

- Не бих рекла да сам стидљива, већ конзервативна. Виђала сам ситуације у којима је глумицама било доста непријатно и то ми је било дирљиво и потресно. Онда сам схватила до које мере је неприродно да се жене скидају голе пред камером, истакла је глумица.

- Са друге стране, имам синове који су тинејџери. Не бих могла да поднесем да им другари покажу неки снимак, евентуално са неког порно сајта - то све на крају заврши на порно сајту. Мислим да бих имала проблем са озбиљним траумама, а приоритет ми није сцена у којој ћу бити обнажена, него та мала бића, рекла је Соња у подкасту "БИНЏ".

Фото: В. Данилов

 

 

Цео интервју са глумицом Соњом Колачарић у којем је поред анегдота са снимања причала и о занимљивим детаљима из свог детињства, каријере и интиме погледајте у видеу испод, као и на нашој Јутјуб платформи:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...