После 20 година постојања музичког шоуа "Звезде Гранда", креативни директор Саша Поповић осмислио је низ промена и потпуно нови концерт такмичења.

Нова сезона најгледанијег регионалног шоуа биће далеко динамичнија и интересатнија, а бројне промене и правила гледаоци ће видети већ ове суботе, 28. септембра у добро познатом термину, када се и емитује прва епизода.

Прва промена коју је Саша са својим тимом направио јесте појачање водитеља Милана Митровића који ће са Аном Севић гледаоце водити кроз забаву такмичења, док ће Воја Недељковић привремено мењати креативног директора у продукцијској столици.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Милан ће од ове сезоне пружати подршку родитељима и пријатељима такмичара у бекстејџу, док ће Воја привремено имати улогу модератора.

- Сваке године су неке иновације у нашем шоу програму, па тако и ове године. Идемо полако, корак, по корак, дуг пут је као што знате испред нас. Мењаће се ту свашта, дешаваће се свашта када су ‘Звезде Гранда’ у питању, рекла је Ана Севић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/zvezdegranda

 

 

Жири остаје у непромењеном саставу, али је овога пута пред већим изазовом будући да у првом кругу неће имати прилику да види кандидате на сцени.

Испред себе чланови жирија ће имати зид који се спушта уколико гласају за кандидата.

Такође, имаће могућност да притисне паник тастер, а уколико се већина сложи, кандидат који им се не допада аутоматски испада из такмичења.

Поред новог концепта такмичења и сцена је потпуно промењена.

Грандов студио је опремљен најновијом технологијом, расветом и великим видео бимом, чинећи нову бину најгламурознијом до сад.

Снимања нових епизода су увелико у току, а емитовање најгледанијег музичког такмичења стартује у суботу, 28. септембра са почетком у 21 час на Пинк телевизији.

БОНУС ВИДЕО: