Posle 20 godina postojanja muzičkog šoua "Zvezde Granda", kreativni direktor Saša Popović osmislio je niz promena i potpuno novi koncert takmičenja.

Nova sezona najgledanijeg regionalnog šoua biće daleko dinamičnija i interesatnija, a brojne promene i pravila gledaoci će videti već ove subote, 28. septembra u dobro poznatom terminu, kada se i emituje prva epizoda.

Prva promena koju je Saša sa svojim timom napravio jeste pojačanje voditelja Milana Mitrovića koji će sa Anom Sević gledaoce voditi kroz zabavu takmičenja, dok će Voja Nedeljković privremeno menjati kreativnog direktora u produkcijskoj stolici.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Milan će od ove sezone pružati podršku roditeljima i prijateljima takmičara u bekstejdžu, dok će Voja privremeno imati ulogu moderatora.

- Svake godine su neke inovacije u našem šou programu, pa tako i ove godine. Idemo polako, korak, po korak, dug put je kao što znate ispred nas. Menjaće se tu svašta, dešavaće se svašta kada su ‘Zvezde Granda’ u pitanju, rekla je Ana Sević.

Foto: Printskrin/Instagram/zvezdegranda

 

 

Žiri ostaje u nepromenjenom sastavu, ali je ovoga puta pred većim izazovom budući da u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate na sceni.

Ispred sebe članovi žirija će imati zid koji se spušta ukoliko glasaju za kandidata.

Takođe, imaće mogućnost da pritisne panik taster, a ukoliko se većina složi, kandidat koji im se ne dopada automatski ispada iz takmičenja.

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promenjena.

Grandov studio je opremljen najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 28. septembra sa početkom u 21 čas na Pink televiziji.

BONUS VIDEO: