Водитељ Воја Недељковић проговорио је о почетку каријере и емисијама које је радио на Трећем каналу.

Фото: АТА имагес

 

Присетио се анегдоте са почетка каријере која је везана за познату глумицу Даницу Максимовић.

Фото: АТА имагес

 

- Даница и ја смо то давно решили... Стицајем околности, радили смо "Трик шоу", сестре Баруџије су биле у емисији, Наталија Лучанин и Даница, ја мислим - казао је прво.

- Даница је дошла у таквом стању... Тај дан је њеном колеги настрадао син и кад си у том маху био је потребан било какав повод да пијеш! Она је као професионалац тог дана дошла у емисију која је забавног карактера, са једне стране је то за похвалу, а цело њено понашање је било више него проблематично, а то је жива емисија! Ко заврши са радом живе емисије забавне... То је веома тешко - рекао је потом Воја.

- Она је ту била и све је било у реду док је нису звали новинари да је питају шта је ту било, али је она рекла било ми је досадно, морала сам нечим да се забавим. Ја сам онда рекао шта је и како је, међутим Даница Максимовић и ја смо пре пар година причали и присетили се тога са смехом. Да се то десило 2021., а не 1991. ми би од тога правили скандал који би ишао на све стране, али не, ми смо то сакривали, то је доза која нам недостаје. Ја сам у ранијим интервјуима причао да се плашим да ће 21. век бити век насиља и нажалост се потврђују моје речи - био је исклрен водитељ за "Нову".

Даница, иначе, не избегава да прича о великом пороку са којим се борила, а како каже, највећа јој је животна победа то што га је савладала.

Блиц