Чувени глумац Ирфан Менсур који је већ неколико година у пензији, недавно је за домаће медије говорио о послу и пензионерском животу на који још увек није спреман.

- Ја сам у пензији, бацио сам био радну књижицу, али снимам серије ове нове кад год ме позову. Али, да не бих живео пензионерски живот, радим више и више се припремам да радим него кад сам тек градио каријеру. - рекао је Ирфан Меснур.

Фото: АТА имагес

 

 

Менсур је поред приче о сналажењу за живот говорио и о сину Павлу и бившој супрузи Срни Ланго.

- Нервира ме кад за мог сина кажу у медијима "син Ирфана Менсура". Он јесте мој син, ја се поносим њим, али доста више... То дође као прилепак њему. Много ми је драго што се полако бори за своје име - рекао је глумац, па проговорио о бившој жени и емотивном животу сина Павла.

Фото: АТА имагес

 

 

- Срна Ланго је моја пријатељица, радимо сад нешто заједно. Сви ће рећи: "Ви сте се помирили", али не... Она је једна изузетно талентована глумица, паметна, речита жена, ја сам је због тога ангажовао као сценаристу у новој серији. А што се тиче сина... Не могу да му дајем савете у вези његовог емотивног живота, не... Он је сувише паметан и сувише свој. Нисам се петљао ни у његову каријеру, па нећу ни у приватни живот. - истакао је Ирфан једном приликом.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: