Čuveni glumac Irfan Mensur koji je već nekoliko godina u penziji, nedavno je za domaće medije govorio o poslu i penzionerskom životu na koji još uvek nije spreman.

- Ja sam u penziji, bacio sam bio radnu knjižicu, ali snimam serije ove nove kad god me pozovu. Ali, da ne bih živeo penzionerski život, radim više i više se pripremam da radim nego kad sam tek gradio karijeru. - rekao je Irfan Mesnur.

Foto: ATA images

 

 

Mensur je pored priče o snalaženju za život govorio i o sinu Pavlu i bivšoj supruzi Srni Lango.

- Nervira me kad za mog sina kažu u medijima "sin Irfana Mensura". On jeste moj sin, ja se ponosim njim, ali dosta više... To dođe kao prilepak njemu. Mnogo mi je drago što se polako bori za svoje ime - rekao je glumac, pa progovorio o bivšoj ženi i emotivnom životu sina Pavla.

Foto: ATA images

 

 

- Srna Lango je moja prijateljica, radimo sad nešto zajedno. Svi će reći: "Vi ste se pomirili", ali ne... Ona je jedna izuzetno talentovana glumica, pametna, rečita žena, ja sam je zbog toga angažovao kao scenaristu u novoj seriji. A što se tiče sina... Ne mogu da mu dajem savete u vezi njegovog emotivnog života, ne... On je suviše pametan i suviše svoj. Nisam se petljao ni u njegovu karijeru, pa neću ni u privatni život. - istakao je Irfan jednom prilikom.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

(Blic)

BONUS VIDEO: