У Србији, позната као Касандра, славна Коарима ће се појавити у помрнутој серији као специјални гост. 

Глумци који су делили кадар са њом и који су били на прослави поводом њеног доласка су открили каква је током приватног дружења. 

Лука Рацо, један од главних јунака овог серијског остварења је имао прилику да сарађује са чувеном Касандром, а како је истакао, одушевила га је енергијом коју емитује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

- Морам признати да је Кораима дивна и срдачна особа. Од првог момента кад је дошла на сет када смо је упознали, одушевила ме је топлином и искреношћу. Највише ме је импресионирало то колико је отворена и колико са љубављу прилази људима. Грли их када их упозна, што заиста на неки начин створи осећај блискости са њом иако се тек упознала са свим људима који учествују на овом пројекту. Има неку заразну енергију, насмејана је, весела стално, што ја прилично ценим код људи и то бих морао да истакнем. Сама сарадња са њом је била предивна. Једно велико искуство и хвала продукцији што су нам омогућили да је упознамо и да радимо са њом - рекао је глумац па испричао како је протекла прослава: 

- Што се тиче журке, било је феноменално. Сви су били весели и уживали уз музику. Интересантно је што се и она одлично забавила. Играла је чак уз нашу домаћу музику и неке наше песме. Играла је са екипом, са свим људима. Мислим да не постоји особа која је била на журци, а да се она није упознала са њом, разменила коју реч, поздравила и сликала. Свака јој част на енергији и стрпљењу за све нас који смо били тамо. Једно лепо искуство, леп део пројекта на ком је она учествовала и добра журка.

Фото: Н. Скендерија

 

Глумица Драгана Мићаловић није делила кадар са Кораимом, али је успела да проћаска са њом и мало је рећи да је одушевљена: 

- Предивна је. Пуна љубави, радости… Ко год је желео од екипе да поприча са њом, срчано IE прихватила разговор. Она је дефинитивно сећање на најбежбризнији период живота и мислим да је велика ствар ово што је продукција урадила. Касандра је оличење, прва асоцијација теленовела и сапуница – прича Драгана Мићаловић.

Ово је други пут да смо дочекали колумбијску глумицу, а Кораима је на конференцији за медије истакла да је одушевљена енергијом и љубављу са којом је дочекана у Београду. У њену част је екипа серије приредила и журку, на којој је глумица све време ђускала, певала, а када се потпуно опустила, отворила је шампањац и секла је торту.

Коарима је одушевљена српским специјалитетима које је пробала.

- Пила сам медовачу. Много ми се допало. Све оно што сам пробала ми се допало и месо, пилетина, салата и сиреви - рекла је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: