Нова сезона музичког шоуа "Звезде Гранда" је стартовала вечерас, а пред такмичарима и публиком су велика изненађења, али и новине.

Воја Недељковић, који тренутно мења Сашу Поповића у судијској столици, је на самом почетку објаснио нова правила.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Жири између себе има параване који се спуштају када се гласа са "да"или када се притисне паник тастер. Постоје и паравани између чланова жирија и тек на крају песме, када кандидат заврши, спуштају се паравани - рекао је Воја, а потом додао:

- Са три или више гласова кандидат има право да бира ментора и то може бити неко од то троје који су гласали за њега. На пример, ко има шест паника аутоматски испада, сви остали иду у бараж.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Иначе, Воја Недељковић је за "Гранд" признао да му нова улога у такмичењу и те како прија, али је открио и како су чланови чувене осморке реаговали на новине у новој сезони.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

– Ове године ми је најинтересантније то што је Поповић смислио да постоје паравани и чланови жирија не могу да преписују један од другога. Нема тих кланова који понекад иначе завладају у емисији, него свако гласа за себе. Сад имамо по први пут прилику да видимо да нису они баш тако унисони као у ранијим емисијама. И да има "некоме се свиђа, а неко је против", а има и оних неутралних. Онда видиш да је то јако тешка ствар – рекао је Воја у разговору за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: