Nova sezona muzičkog šoua "Zvezde Granda" je startovala večeras, a pred takmičarima i publikom su velika iznenađenja, ali i novine.

Voja Nedeljković, koji trenutno menja Sašu Popovića u sudijskoj stolici, je na samom početku objasnio nova pravila.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- Žiri između sebe ima paravane koji se spuštaju kada se glasa sa "da"ili kada se pritisne panik taster. Postoje i paravani između članova žirija i tek na kraju pesme, kada kandidat završi, spuštaju se paravani - rekao je Voja, a potom dodao:

- Sa tri ili više glasova kandidat ima pravo da bira mentora i to može biti neko od to troje koji su glasali za njega. Na primer, ko ima šest panika automatski ispada, svi ostali idu u baraž.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Inače, Voja Nedeljković je za "Grand" priznao da mu nova uloga u takmičenju i te kako prija, ali je otkrio i kako su članovi čuvene osmorke reagovali na novine u novoj sezoni.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

– Ove godine mi je najinteresantnije to što je Popović smislio da postoje paravani i članovi žirija ne mogu da prepisuju jedan od drugoga. Nema tih klanova koji ponekad inače zavladaju u emisiji, nego svako glasa za sebe. Sad imamo po prvi put priliku da vidimo da nisu oni baš tako unisoni kao u ranijim emisijama. I da ima "nekome se sviđa, a neko je protiv", a ima i onih neutralnih. Onda vidiš da je to jako teška stvar – rekao je Voja u razgovoru za "Grand".

BONUS VIDEO: