Стојанка Новаковић Стоја освојила је публику својим хитовима, и већ дуже време спада међу омиљене домаће певачице. Један од доказа је управо то да је ова певачица најтраженија у клубовима у иностранству, те сваки викенд проводи радно.

Певачица је својевремено открила да се изузетно рано остварила у најлепшој улози, улози мајке, али веома брзо је доживела трагедију када јој је преминуо супруг, а његова породица је избацила из куће са дететом. Стоја је тада била изузетно млада, имала је деветнаест година, а њен син свега три те су прошли голготу.

Последњу деценију певачица ужива у складном браку са Игором Јовановићем, архитектом кога не приказује толико у јавности.

– Дуго опстајемо као супружници јер смо пуни разумевања једно за друго. Рекла бих да су разумевање, љубав и поштовање оно што нас одржава све ове године. То је рецепт за младе људе који желе да ступе у брачне воде ако желе да имају квалитетан брак, нормалан, да имају сву слободу овог света и да заиста уживају у једном хармоничном односу са својим партнером – рекла је Стоја пре неколико година.

Једном приликом је испричала на шта је била спремна како је не би оставио.

– Залетела сам се колима право у зид, знала сам да он на то неће бити равнодушан. Наравно, упалило је и помирили смо се. Нисам се повредила, ипак сам темпирала како ћу то да урадим. Оштетила сам ауто, али није ми жао. Знала сам да ће сигурно доћи да ми помогне, а онда га је чекала замка: остајање код мене – испричала је Стоја пре неколико година.

БОНУС ВИДЕО: