Певачица Светлана Цеца Ражнатовић, у петак 27. септембра, одржала је спектакуларни концерт у Зворнику.

Цеца је у великој спортској дворани окупила више хиљада фанова који су деценијама чекали да се балканска звезда врати у овај град, а гост изненађења био је Ђорђе Давид.

Он је недавно открио како му се Цеца нашла у тешким тренуцима и како му је финансијски помогла након удеса који је доживео, те је она сада прокоментарисала ту тему.

Фото: И. Маринковић

 

 

- Јесам, стварно сам била изненађена, чак ми није ни рекао да ће то пуштати у етар. Он је просто само имао потребу да каже у датом моменту како се осећао и да нисмо сви заборавили шта је саосећање, шта је право пријатељство. То је била поента његове изјаве. Ја нисам неко ко се хвали ни хуманитарним радом, нити каква сам особа, увек сам говорила нека о томе други причају. И даље се држим тога. Друго, Ђоле је то лепо објаснио. Ја знам шта је мука. Ја знам када требаш човеку да будеш раме, ослонац. И потпуно је та моја реакција била природна. Богу хвала да сам била у позицији да могу да помогнем свом пријатељу. Ја се, бре, добро осећам када за неког урадим нешто добро, ако га или заштитим, или учиним нешто добро, или подржим, ја се добро осећам - рекла је Цеца, па проговорила о Анастасијиним новим песмама:

Фото: АТА имагес/И. Маринковић

 

 

- Па нека изда, нека је жива и здрава. Нисам ја неко ко спутава нечију каријеру. То кад су говорили, само су лагали. А види се из приложеног да сви они цветају и раде, само ја осам година ништа урадила нисам за комплетни албум. Али сам избацила дует са Мајом. Била сам вредна ове године, снимила сам песму и за Џејов филм...два дуета. Мало ли је? Анастасија има више песама и то подуже време. И радила је на спотовима, певала је. Мислим да ће се све то што је изабрала допасти публици.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: