Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, u petak 27. septembra, održala je spektakularni koncert u Zvorniku.

Ceca je u velikoj sportskoj dvorani okupila više hiljada fanova koji su decenijama čekali da se balkanska zvezda vrati u ovaj grad, a gost iznenađenja bio je Đorđe David.

On je nedavno otkrio kako mu se Ceca našla u teškim trenucima i kako mu je finansijski pomogla nakon udesa koji je doživeo, te je ona sada prokomentarisala tu temu.

Foto: I. Marinković

 

 

- Jesam, stvarno sam bila iznenađena, čak mi nije ni rekao da će to puštati u etar. On je prosto samo imao potrebu da kaže u datom momentu kako se osećao i da nismo svi zaboravili šta je saosećanje, šta je pravo prijateljstvo. To je bila poenta njegove izjave. Ja nisam neko ko se hvali ni humanitarnim radom, niti kakva sam osoba, uvek sam govorila neka o tome drugi pričaju. I dalje se držim toga. Drugo, Đole je to lepo objasnio. Ja znam šta je muka. Ja znam kada trebaš čoveku da budeš rame, oslonac. I potpuno je ta moja reakcija bila prirodna. Bogu hvala da sam bila u poziciji da mogu da pomognem svom prijatelju. Ja se, bre, dobro osećam kada za nekog uradim nešto dobro, ako ga ili zaštitim, ili učinim nešto dobro, ili podržim, ja se dobro osećam - rekla je Ceca, pa progovorila o Anastasijinim novim pesmama:

Foto: ATA images/I. Marinković

 

 

- Pa neka izda, neka je živa i zdrava. Nisam ja neko ko sputava nečiju karijeru. To kad su govorili, samo su lagali. A vidi se iz priloženog da svi oni cvetaju i rade, samo ja osam godina ništa uradila nisam za kompletni album. Ali sam izbacila duet sa Majom. Bila sam vredna ove godine, snimila sam pesmu i za DŽejov film...dva dueta. Malo li je? Anastasija ima više pesama i to poduže vreme. I radila je na spotovima, pevala je. Mislim da će se sve to što je izabrala dopasti publici.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: