Певачица је сабрала утиске у досадашњем невероватном успеху и поделила га са новинарима "Блица": 

- Па, баш зато што је од Београда све почело. Београдска публика ми је прва веровала и помогла да се “мој глас далеко чује” . Посебне емоције носим од тог првог дана. И ево сад већ имам трему пред тај последњи 22. децембра - рекла је Александра за "Блиц".

Карте за четврту Арену, певачица је распродала за само 24 сата, а на питање да ли је имала страх да још један концерт пусти у продају, Александра каже:

 

 

- Нисам имала страх али нисам ни веровала да ће се за дан продати. Баш зато правимо за тај дан нешто посебно и другачије од целе турнеје и концерата који су били. Трудила сам се да у свакој држави и граду буде подједнако лепо, водила сам и у мања места цео свој тим и нигде нисам штедела када је продукција у питању. Зато баш Београд заслужује да их на последњем концерту изненадим. Али, ја никад не причам унапред већ сам са публиком изградила однос поверења - зато знам да знају да ћемо се сјајно провести и да ћу дати све од себе да кући оду насмејани и да тај сусрет заједно памтимо дуго година.

Александрини фанови, којих има међу омладином, оних средњих година, али и старије доби, били би засигурно заинтресовани за још неки концерт, који би можда отворила, али то њој није у плану, за шта има и добар разлог.

- Не. Као што сам и на свом инстаграм налогу објавила- само један за крај турнеје. Прво, зато што сам баш тако замислила, а друго, све и да сам се у ходу предомислила нема више ниједан слободан термин у Арени.

 

 

Александра је о овом успеху маштала још као девојчица, а тек када изађе пред публику свесна је свог успеха: 

- Свесна сам кад изађем пред публику. Кад гледам и слушам бас оно о чему сам маштала. Ја и данас кад погледам видео материјал са концерта (али баш сваког) плачем од среће. Моји пријатељи кажу да се нисам променила, да јесам то би био за мене неуспех.

Певачица је открила своје планове после концерта: 

- Александра је заслужила једну паузу (смех) Повлачим се из јавности… на неко време. Следећа година је идеална за стварање нових песама, планирање свега што долази, одмор, породицу, пријатеље.

БОНУС ВИДЕО: