Певачица Снежана Ђуришић је са Сашом у жирију, а сада је насајвила свој велики солистички концерт. Током разговора за "Блиц" поменула је њено пријатељство са певачицом Лепом Лукић, те је открила када се Саша Поповић враћа у жири "Звезда Гранда".

- Како да се не сећам првог сусрета са Лепом Лукић. Тресла сам се. Желела сам само да ми се насмеје. Хтела сам тај лепи контакт. Имала сам према њој страхопоштовање. Лепа као лепа, непосредна, отворена, једноставна буквално ме је примила као своје дете. Од тада до данас Лепа Лукић је за мене нешто посебно - рекла је Снежана, а онда се дотакла здравственог стања креативног директора "Гранд" продукције.

 

 

- Саша Поповић нам се придружује ускоро, јер је због здравствених разлога одсутан. Жељно чекамо то следеће снимање. Он долази на следеће снимање - истакла је она.

Песму "Мој геније", певачица је посветила лекару који јој је освојио срце.

- Јесте та песма посвећена Вањи, наравно да је посвећујем и свима који слушају и воле оно што ја радим. Већина мојих колега и колегиница не доживљава тако песму. У принципу не доживљавам песме тако лично, не проналазим се у њима, мада бих могла. Свако од нас воли, свађа се, љуби и растаје се, живот се живи. Велики проценат дешавања у животу, познат је свима нама- рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Недавно се у медијама појавила лажна информација да је Снежанин изабраник, доктор Вања Милошевић преминуо.

- На интернету се појавио лажни наслов са лажном вешћу о смрти мог партнера, коју сам ја наводно чула док сам наступала и свако слово тог наслова је лаж. Док покушавам да саберем мисли од беса, без престанка ме контактирају забринути пријатељи и чланови Вањине и моје породице, врло узнемирени. Не желим ни да помислим шта би било да је Вањина мајка прочитала овај малоциозни наслов и како би то утицало на њено здравље - изјавила је певачица тада.

БОНУС ВИДЕО: