Окривљеном се ставља на терет да је у ноћи између 27.и 28. августа ове године, од 21.30 часова до после поноћи, у Београду, ГО Земун, у породичној кући, применом насиља, претњом да ће напасти на живот и тело, дрским и безобзирним понашањем, угрозио спокојство и телесни интегритет чланова своје породице - бившој ванбрачној супрузи и сину.

- То је учинио на тај начин што је у алкохолисаном стању оштећеној говорио да је ку**а, претио јој да ће купити сону киселину и сасути јој у гениталије, палио је и гасио пламен упаљача претећи да ће јој запалити косу, да ће је заклати кључем од аутомобила, да ће је полити јестивим уљем и запалити, након чега је оштећену рукама ухватио за спаваћицу покушавајући да је угура у подрум. Оштећена је успела да се истргне из његових руку и побегла је у двориште, а окривљени је сустигао и стављао јој руку преко уста како не би вриштала, а потом је од стране сина - оштећеног заустављен и оборен на травњак, након чега је оштећеног десном шаком ухватио за врат, претећи му да ће му ишчупати гркљан и да ће га задавити - наводи се у саопштењу тужилаштва у ком се затим додаје:

- Оштећени га је стиснуо за руку јаче, да би окривљени десном руком почео да га гребе са леве стране струка, а затим га угризао два пута за лево раме, па је окривљени услед оваквог поступања угрозио спокојство оштећених, те оштећеном - сину нанео јединствену лаку телесну повреду у виду површинске повреде обе руке, уганућа и истегнућа меких ткива врата са огуљотинама коже, површинске повреде оба стопала, површинске повреде леве слабине, површинске повреде лица и уједину левог рамена.

Јавни тужилац је предложио суду да опозове ранију условну осуду изречену окривљеном пресудом Трећег основног суда у Београду од дана 05.фебруара 2021. године и казну затвора у трајању од једне године узме као утврђену и да му изрекне јединствену казну затвора у трајању од две године и два месеца, те да му продужи притвор у којем се окривљени налази од 29. августа 2024. године, када је лишен слободе.

БОНУС ВИДЕО