На славље је међу првима дошла Анабела Атијас, Лунина мајка и Ланина и Мијина бака, која је открила колико је срећна, а њен зет Марко Миљковић недавно је остао без мајке, те је данас био на ивици суза.

ФОТО: АТА / Антонио Анхел

 

- Један од поклона који сам добио од Луне и хвала јој на томе, је слика на којој смо ја, моја отац, моја мајка и моје две ћерке, а прво што сам је питам је зашто она није на тој слици, фалила ми је она и јако ме је дирнула. Нисам плакао, али су ми засузиле очи. До данас нисам имао њену слику, хтео сам да је урамим. Миа је иста бака Неда, Маркова мама, стално јој причамо о њој.

ФОТО: АТА / Антонио Анхел

 

- Заједно сам пет и по година, у браку три. Ја сам јако поносна на нас, људи су увек сумњали, јер те ријалити везе умеју да буду фејк, али ми смо доказали све. Имамо све, посао, љубав и породицу, није увек било лако, било је компромиса. Ја сам скроз одустала од певања, не проналазим се у томе, кад водим емисију онда сам задовољна и срећна. У моје спотове и песме уложена је јако пуно пара - рекла је Луна, а о чему су још причали послушајте у видеу који се налази у оквиру текста.

Ријалити пар Луна Ђогани и Марко Миљковић открили су да су после три године на друштвеној мрежи Јутјуб зарадили невероватних 179.564 евра.

ФОТО: АТА / Антонио Анхел

 

Наиме, ово су подаци од прошле године, а како је Марко Миљковић објавио аналитику на свом Инстаграм профилу, подаци говоре следеће:

За три године приказивања интиме на друштвеној мрежи Јутјуб, која је подразумевала свакодневно снимање, Марко и Луна су за преко 100 милиона прегледа зарадили близу 180.000 евра.

- А ево и шта смо зарадили за 100 милиона и 3 године ангажовања на YоуТубе-у - није лоше, биће боље. Хвала најјачи наши - написао је Марко пре годину дана на свом Инстаграм профилу и поставио статиску гледања видеа, а колико су још од тада зарадили за сада није познато.

Блиц