- Снимила сам песму, народњак прави, има да грува само тако, као 'Јужни ветар' Својевремено. Питала сам Дарка за мишљење, наравно. Волим да чујем шта има да каже, пошто је дуго у овом послу, али свакако на крају буде по мом.

Фото: Инстаграм принтскрин/ барбара.бобак

 

С времена на време се прозиваш са Дарковом бившом Марином?

- Ја не желим да се препуцавам са Дарковим бившим, али свима је досадила та прича. Марина жели да буде у медијима, то је очито и јасно ко дан, а она је увек у медијима када нас коментарише. Мени не смета, али би њој требало. То није најбољи пут. Нека уради нешто са собом, а не увек да се оглашава само кад смо ми у питању. Читам пише да као каже извор нешто, а знамо да је она давала приче. Па онда зове медије на суд, на саслушања, промовише се, али због чега? Само да би била у новинама. Ја бих волела да нешто спрема, макар песму, па да има смисла то оглашавање. Бивша си жена и шта још. Ако почне да пева, ја ћу да је подржим, рекламирам, качила бих њену песму. Добар сам човек. Немам ништа против ње, али имам против поступака и њеног језика. Ајде да сада будемо нормални. Прошао је њихов разлаз, деоба, суђење, све што је могло да се деси, десило се. И да ли сад можемо да свирамо крај тој причи или ће се смислити још нешто?"

А каква си са Аном?

- Ана жена има свој живот, децу, мужа. Наставила је даље. Кад смо се сретале, кад покупимо Лорену, најнормалније се испричамо, поздравимо. Имамо здрав однос. Ја прихватам да је Дарко имао живот пре мене, децу и ја знам да те жене морају да буду укљачене у живот због њих. И веруј ми, апсолутно немам ниста проти. Не бих имала проблеме ни да будемо на вечери сви."

Него, кажу, лако је Барбари кад јој Дарко све плаћа. Јел то тачно?

- Дарко мени ништа не плаћа. Никад ми није ништа плаћао нити се мешао у било шта. Једино што он ради кад њега зову власници клубова, он ме препоручи око неке тезге. Спајао ме је са људима који су ме тражили. Ја сам својим трудом стигла до тога.

Како те је прихватила свекрва?

- Била је на почетку на одстојања. То су нормалне ствари. Било би вестачки да ме је обасипала комплиментима, да ме је грлила и љубила, а не познајемо се. То се заслужује временом, пажња, поштовање. Тај однос се гради, зближиле смо се у међувремену .Бранка је била тврд орах, али сад је супер. Има добру душу. Са Дарковим братом сам екстра. Са њим имам ортачки однос. И он је био у старту суздржан.

Планира ли се та свадба код вас?

- Вала, ја сам лепо рекла Дарку, два пута му није ишло редом, односно веридба, брак, деца него све наопако, зато се и завршило све како јесте. Ја хоћу по реду. Прво нека свадбача огромна, лудило, па ће после деца доћи наред. Засад живимо заједно и баш нам је лепо.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".