Модна креаторка је преминула бака, а она је за последњи опроштај упутила емотивне речи: 

- Твоје руке су ме научиле шта значи љубав, нежност и снага. Твој осмех је био светлост у мом животу, а твоје приче су ме водиле кроз детињство и показивале пут. Нема тих речи које могу описати празнину која је остала за тобом.

Хвала ти што си увек била ту, што си ме волела безусловно и што си у мом срцу заувек сачувала место љубави. Недостајаћеш ми сваког дана, али знам да си сада на неком бољем месту, где нема бола, само мир и вечна светлост.

Фото: Инстаграм принтскрин/biljanatipsarevic

 

Твоја љубав била је светионик у мом животу. Увек си била ту да ме подигнеш кад паднем, да ме утешиш кад сам тужна и да ми покажеш пут кад сам изгубљена. Научила си ме да је породица светиња, да је љубав највећа снага и да се све може превазићи кад смо заједно.

Недостајаће ми твој смех, твоје приче, твоје присуство које је доносило осећај сигурности. Сећање на тебе су мој највећи дар. У сваком смеху, у свакој звезди на небу, у свакој тихој ноћи - тражићу те и наћи ћу те, јер верујем да си сада негде где нема бола, где твоја душа слободно лети.

Драга бако, хвала ти за све лекције, за сваки тренутак испуњен љубављу и нежношћу... Знам да си ту, уз мене, да ме чуваш и даље.

Почивај у миру, моја вољена бако. Волим те бескрајно, сада и заувек, написала је у опису фотографије.

БОНУС ВИДЕО: