Током осамдесетих година у Југославији омиљени пар са јавне сцене били су, веровали или не, Масимо Савић и Беби Дол. Иако је можда тешко поваровати, с обзиром на њихове јаке карактере, уживали су у складној вези и одлично су допуњавали једно друго. Упознали су се у авиону, али варнице међу њима плануле су нешто касније. Штавише, при првом сусрету певачици Масимо уопште није био ни симпатичан.

Фото: В. Данилов

 

"Таман сам се вратила из Египта и била сам у неком авиону када су ми пришли људи да упознам Масима Савића. Он је би пристојан, сећам се тада је имао велики хит. Одмерила сам га, али, да се нико не увреди, помислила сам да је геј - присетила се певачица, а потом испричала чиме је успео да је освоји:

"Био је упоран и једном ме је на аеродрому дочекао са цвећем. Тада је почело све", истакла је и додала да ју је његова мајка пуно волела.

Фото: Д.Мишић/Д.Миловановић

 

И Масимо је о Беби имао само речи хвале, откривајући да су живели врло интензивно.

"То је било једно врло весело друштво, отприлике десетак људи. И били смо луди као пушка, свих десет. Увек је било неке лове, није било важно јесам ли зарадио ја, или Беби, или неко трећи. Живели смо на врло високој нози све до рата. Живели смо интензивно, лепо, узбудљиво, авантуристички. Нисмо тада знали како је то добро. И онда смо све зезнули. Престала је комплетна комуникација, животи иду даље и то је то", испричао је Масимо у једном интервјуу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Чини се да је управо лоша комуникација била и разлог њиховог раскида.

- Нисмо могли да се договоримо где ћемо бити, да ли у Истри, Загребу или Београду - рекла је власница великог хита "Бразил".

И Беби Дол и Масимо Савић своју срећу нашли су крај других људи. Беби са Алексом Тодоровићем, а Масимо крај Ене Кондић, са којом има ћерку Мирну.

Када је чула да је преминуо, Беби Дол је истакла да ће га се сећати само по добром.

"Масимо је био велики човек и уметник. Памтићу га само по добром. Нисам знала да је боловао. Тужна сам", рекла је тада певачица за "Курир".

Стил

I Bebi Dol i Masimo Savić svoju sreću našli su kraj drugih ljudi. Bebi sa Aleksom Todorovićem, a Masimo kraj Ene Kondić, sa kojom ima ćerku Mirnu. Kada je čula da je preminuo, Bebi Dol je istakla da će ga se sećati samo po dobrom. "Masimo je bio veliki čovek i umetnik. Pamtiću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam", rekla je tada pevačica za "Kurir".